BMW F800 Forum banner

Najgorsze żarty w historii!!!

10M views 27K replies 83 participants last post by  Richard230  
#1 ·
Jaka jest różnica między kobietą z PMS a pitbullem? Szminka.

#4 ·
Rozumiem, że w Iowa pada śnieg, Bill. [uhoh]
Właściwie jest 60 stopni i pada deszcz. Po prostu staram się wyprzedzić gorączkę domkową i uniknąć pośpiechu. [lol]

Co mówią do właściciela Harley'a, który ma na sobie garnitur i krawat? Czy oskarżony może wstać.

Jaka jest różnica między Harleyem a Hooverem? Lokalizacja worka na śmieci.

Czy słyszałeś o gościu, który dostał mandat za jazdę motocyklem z prędkością 165 mil na godzinę w strefie szkolnej? Skazano go na pracę dla Harley-Davidson. Chcieli go jak najdalej od motocykli. [lol]

#11 ·
Starsze małżeństwo (każdy starszy ode mnie) razem odwiedza lekarza. Lekarz mówi: „Jaki jest problem?” Mąż mówi: „Wydaje się, że nie czerpiemy już takiej przyjemności z seksu jak kiedyś”. Lekarz pyta o ich wiek, oboje są po 90-tce. Lekarz mówi: „Kiedy po raz pierwszy to zauważyliście?” Żona mówi: „Cóż, dwa razy zeszłej nocy i jeszcze raz dziś rano”.

#14 ·
Włoski test dziewictwa

Mario planuje się ożenić i pyta swojego lekarza rodzinnego, jak może sprawdzić, czy jego przyszła panna młoda jest jeszcze dziewicą.
Jego lekarz mówi: „Mario, wszyscy Włosi, których znam, używają trzech rzeczy do tego, co nazywamy „Zrób to sam zestawem do testu dziewictwa”… małej puszki czerwonej farby, małej puszki niebieskiej farby i łopaty”.
Mario pyta: „Więc co mam z tym zrobić, doktorze?
Lekarz odpowiada: „Zanim wejdziesz do łóżka w noc poślubną, pomaluj jedno z jąder na czerwono, a drugie na niebiesko.
Jeśli powie: „To najdziwniejsza para jąder, jaką kiedykolwiek widziałam!”,… uderz ją łopatą.

#15 ·
AlanI: Ten żart jest całkowicie niestosowny, obraźliwy i seksistowski. Uwielbiałem go. [:D]

Włoski test dziewictwa

Mario planuje się ożenić i pyta swojego lekarza rodzinnego, jak może sprawdzić, czy jego przyszła panna młoda jest jeszcze dziewicą.
Jego lekarz mówi: "Mario, wszyscy Włosi, których znam, używają trzech rzeczy do tego, co nazywamy "Zrób to sam zestawem do testu dziewictwa"… małą puszkę czerwonej farby, małą puszkę niebieskiej farby i łopatę."
Mario pyta: "Więc, co mam z tym zrobić, doktorze?"
Lekarz odpowiada: "Zanim wejdziesz do łóżka w noc poślubną, pomaluj jedno z twoich jąder na czerwono, a drugie na niebiesko.
Jeśli powie: 'To najdziwniejsza para jąder, jaką kiedykolwiek widziałam!', ... uderz ją łopatą.